Limba RomanaLimba Engleza
     
Organizare EvenimenteOrganizare Evenimente CongreseDespre Event Consulting Organizare EvenimenteGalerie Foto EvenimenteContact Event Consulting
   

Al 10-lea Congres Național cu Participare Internațională a Societății Române de Angiologie și Chirurgie VascularăHoteluri recomandate:

       Capitolina City Chic Hotel*** se află pe strada Victor Babeș, la numărul 35, fiind la doar 3 minute de plimbare de locul de desfășurare a Congresului, și anume Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca. Beneficiază de un amplasamnet central, aflându-se la o distanță mică atât de Centrul Vechi al orașului, cât și de alte obiective de interes turistic: Catedrala Ortodoxă, Ansamblul Statuar Matei Corvin și Biserica Sf. Mihail, Grădina Botanică, Teatrul Național.

Pentru detalii și rezervări on-line - click aici

 

      Capitol*** este un hotel de 3 stele situat într-o curte liniștită, in centrul orașului, pe strada Neagră, la numărul 9. Se află în apropierea Casei de Cultură a Studențiloracset lucru aducând un plus de confort participanților la cel de Al 10-lea Congres Național al Societății Române de angiologie și Chirurgie Vasculară.

Pentru detalii și rezervări on-line -  click aici


 

   Hotelul Central*** este situat pe strada Victor Babeș, la numărul 13, la doar un minut distanță de locul de desfășurare a Congresului.

Pentru detalii și rezervări on-line -  click aici

 

 

Alte cazări în Cluj-Napoca - click aici

 

 

 

 

Organizare EvenimentInformatii EvenimentIncriere Eveniment CongresIncarca Rezumat Eveniment CongresLocatie Organizare Eveniment CongressCazare Evenimente CongreseContact Organizare Evenimente Congrese