Limba RomanaLimba Engleza
     
Organizare EvenimenteOrganizare Evenimente CongreseDespre Event Consulting Organizare EvenimenteGalerie Foto EvenimenteContact Event Consulting
 
 

Al 4-lea Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet

Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca

5-7 Noiembrie 2014

 

click aici pentru inscriere 

 

Stimate Colege, Stimaţi Colegi, membri ai Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet,

 

Îmi face plăcere reamintesc în perioada 5-7 Noiembrie 2014 va avea loc la Cluj-Napoca cel de al 4-lea Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet, desfăşurat concomitent cu al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice.

 

Condiţii de participare

  • înscrierea se va face pe site-ul www.event-consulting.roaccesând secţiunea Al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice- Inscriere.
  • taxe de înscriere: 100 RON pentru membrii ARED, 150 RON pentru non-membri
  • Primul autor al lucrărilor trimise beneficiază de gratuitate la taxa de participare (la înscrierea pe site veţi primi o factură proforma, dar nu trebuie achitată dacă trimiteţi lucrare până în 19 octombrie). Se va achita doar suplimentul pentru cazare.
  • detalii găsiţi pe site-ul www.event-consulting.ro

 

Rezumate

Am fi deosebit de încântaţi primim cât mai multe rezumate pentru cel de al 4-lea Congres al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet. Acestea vor fi trimise pe site-ul www.event-consulting.ro, secţiunea Al 12-lea Congres Naţional al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice- Rezumate.

Rezumatele (maximum 500 caractere) pot cuprinde orice temă pe care o consideraţi de interes în Educaţia Terapeutică din diabet şi care reprezinte un sumar al unei prezentări de 15 minute pe care o susţineţi în sesiunile orale din timpul Congresului ARED. Participanţii care trimit rezumate vor fi anunţaţi asupra datei şi orei de susţinere a prezentării până la data de 1 noiembrie 2013.

Termenul-limită pentru rezumate este 19 octombrie.

 

 Pentru orice probleme legate de înscrierea la Congres şi trimiterea de rezumate, rog sacontactaţi la adresa cbala@umfcluj.ro

 

aşteptăm cu drag la Cluj-Napoca în noiembrie!

 

Cu cele mai sincere salutări,

Cornelia Bala

Preşedinte ARED

 

 

click aici pentru inscriere

 

 

 

 

 

Organizare EvenimentInformatii EvenimentIncriere Eveniment CongresIncarca Rezumat Eveniment CongresLocatie Organizare Eveniment CongressCazare Evenimente CongreseContact Organizare Evenimente Congrese